Oefening Slimmer in Zoeterwoude-Dorp

Train Slimmer In Zoeterwoude-Dorp

Exercise Smarter in Zoeterwoude-Dorp

Wie in Zoeterwoude-Dorp is er niet trots op om hard te werken en zijn doelen te bereiken? Ongeacht de situatie, het is de menselijke natuur om te genieten van de lofbetuigingen die horen bij het zien van resultaten. In deze tijd echter is het bijna alsof het bereiken van doelen niet voldoende is. We moeten onze doelen SNELLER bereiken! Er zijn verschillende redenen waarom "snel" niet noodzakelijkerwijs de juiste snelheid is om je doelen te bereiken, in feite zou racen naar resultaten eerder kunnen hinderen dan helpen. Neem contact op met onze Zoeterwoudse chiropractie praktijk voor meer informatie.

Hoe vaak hebben we allemaal hetzelfde verhaal gehoord? Iemand besluit om "in vorm te komen", ze kopen de spullen, de schoenen, het lidmaatschap van de sportschool, ze gaan één, twee of meerdere keren naar de sportschool, ze hebben grandioze dromen van een perfect lichaam en willen het na de eerste paar trips al bereikt hebben.

De realiteit is dat ze er niet in slagen om zich goed voor te bereiden op het trainingsprogramma, ze doen de eerste paar keer te veel, hebben dagenlang spierpijn of veroorzaken een blessure waardoor de de resultaten vertraging oplopen en mogelijk medische rekeningen veroorzaken. Het trainingsprogramma blijven volgen en in vorm komen, wordt vaak niet gerealiseerd, omdat degenen die een doel hebben gesteld, proberen het proces te versnellen, door harder in plaats van slimmer te trainen.


SLIMMER TRAINEN

Dus hoe train je slimmer? Dat is een eenvoudig antwoord, DOE HET LANGZAAM AAN! Als je niet hebt geoefend, kan je lichaam slechts een beetje belasting hebben voordat het pijnlijk wordt. Bovendien, zelfs als u al een tijdje aan lichaamsbeweging doet, zou u de intensiteit van uw training niet drastisch moeten verhogen, omdat u dan pijn en mogelijk blessures riskeert. Jezelf haasten zal hoogstwaarschijnlijk resulteren in letsel en langzame gestage vooruitgang zal leiden tot het bereiken van je doelen.


Oefening Voor het Leven

De slimste trainingsstrategie is traag, geleidelijk en langdurig, afhankelijk van je leeftijd en huidige fitnessniveau. Het kan verstandig zijn om met een loopprogramma te beginnen, waarbij u geleidelijk uw tempo en duur van de wandeling vergroot. Een oefenprogramma zou niet iets moeten zijn dat je een paar weken of maanden aanpakt. Het zou een levenslange gezonde gewoonte moeten zijn.

Dezelfde langzame, geleidelijke aanpak moet worden gebruikt, ongeacht het type oefening dat u uitvoert. Als je gewichten gebruikt, pilates doet of yoga doet, is het verstandig om het in het begin heel langzaam aan te doen. Luister altijd naar wat uw lichaam u vertelt, minder is meer op de lange termijn. Als je consequent bent, zul je verbazingwekkende resultaten opmerken, zoals verhoogde energieniveaus, een betere houding en flexibiliteit, gezondere huid en een meer rustgevende slaap.


Chiropractie - Nog een slimme beslissing!

Chiropractische zorg in Zoeterwoude-Dorp is een groot compliment voor elk oefenprogramma. Terwijl u traint en uw kracht- en fitnessniveaus verhoogt, kunt u lichte verwondingen oplopen die onopgemerkt blijven. Regelmatige chiropractische zorg kan helpen bij het voorkomen van mogelijk letsel of het versnellen van het genezingsproces door verhoogde gewrichtsmobiliteit. De meeste verwondingen die optreden, zijn het resultaat van strakke spieren en een slechte flexibiliteit. Chiropractische zorg helpt bij het herstellen en behouden van gewrichtsflexibiliteit in uw wervelkolom, waardoor het bestand is tegen de fysieke eisen van regelmatige lichaamsbeweging. Chiropractie hoort een integraal onderdeel te zijn van elk oefenprogramma.


Train gewoon slimmer.

Wacht niet tot je een blessure hebt om chiropractische zorg te starten! Bel vandaag nog met ons toegewijde team op Chiropractie Zoeterwoude met alle vragen die u heeft.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Zoeterwoude
Dorpsstraat 22a
2381 EN Zoeterwoude-Dorp
0172-820210