EERSTE BEZOEK in Zoeterwoude-Dorp

Chiropractie Zoeterwoude-Dorp EN Eerste-Bezoek

Of u er nu al van overtuigd bent dat chiropractie u kan helpen, of dat u hier nog niet zo zeker van bent – u bent van harte welkom bij Chiropractie Zoeterwoude in Zoeterwoude-Dorp. Vaak kunnen we u al ontvangen op de dag dat u een kennismakingsafspraak maakt.

Onze doelstelling is u de beste kwaliteit chiropractische zorg te bieden. Uw gezondheid is erg belangrijk voor ons!

Na het invullen van de intake formulieren heeft u een gesprek met de behandelend chiropractor die u ook uitvoerig zal onderzoeken. Het onderzoek bevat chiropractische, orthopedische en neurologische tests. Hierna worden de onderzoeksresultaten vastgesteld en kan hij u vertellen wat de oorzaak van uw problemen is.


persoonlijk behandelplan in Zoeterwoude-Dorp

De chiropractor stelt een persoonlijk behandelplan voor u samen waarin ook aanbevelingen opgenomen zijn. Als uw problemen niet door chiropractie op te lossen zijn, zal hij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

U kunt telefonisch uw afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op 0172-820210.

De behandelingen die wij verrichten, worden door verzekeringsmaatschappijen vergoed vanuit het aanvullende pakket (onder ‘chiropractie’ of ‘alternatieve geneeswijzen’). Wat het bedrag is dat u per consult vergoed krijgt en wat de maximale vergoeding per jaar is, hangt af van uw verzekeringspakket. Onze frontdesk kan u hierover gericht adviseren. Indien u geen aanvullend pakket heeft afgesloten dan is het mogelijk om toch behandeld te worden.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Zoeterwoude
Dorpsstraat 22a
2381 EN Zoeterwoude-Dorp
0172-820210