Wat Zijn De Educatieve Vereisten Van Uw Chiropractor in Zoeterwoude-Dorp?

Wat Zijn De Educatieve Vereisten Van Uw Chiropractor In Zoeterwoude-Dorp?

are you looking for a top chiropractor

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel jaar je Zoeterwoudse chiropractor naar school ging of hoe hun opleiding zich verhoudt tot die van andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg? Het kennen van de achtergrond van uw arts en aanvullende certificeringen is vaak essentieel om u te helpen bij het kiezen van de zorgaanbieder die bij u past. Hoewel het woord 'arts' automatisch een uitgebreid academisch curriculum impliceert, heeft elke zorgspecialist een uniek en geïndividualiseerd educatief programma om te voltooien voorafgaand aan het oefenen in het veld.

Onze artsen van Chiropractie Zoeterwoude hebben dit artikel ontworpen om u te helpen de educatieve achtergrond van uw chiropractor te begrijpen en hoe dit uw zorg kan beïnvloeden.


WAT ZIJN DE EDUCATIEVE VEREISTEN VAN UW CHIROPRACTOR?

Zoals bij veel professionals variëren de specifieke vereisten die worden uiteengezet vaak van staat tot staat. Doorgaans moeten chiropractici voltooide niet-gegradueerde pre-medische onderzoeken hebben gevolgd en hebben ze een bachelordiploma behaald voorafgaand aan de toelating tot een postgraduaat chiropractisch college. Elk chiropractisch college heeft een nauwgezet evaluatieproces ondergaan om gecertificeerd te worden door het ministerie van Onderwijs als een geaccrediteerde onderwijsinstelling.

De hoeveelheid tijd die uw chiropractische arts doorbrengt aan een specifieke chiropractische academische instelling is indrukwekkend. In feite heeft uw chiropractor minimaal 4.200 uur besteed aan een chiropractisch college voorafgaand aan het ontvangen van zijn diploma. Deze tijd wordt besteed aan het leren in de klas, het laboratorium en de kliniek over de verschillende aspecten van het chiropractische beroep en de gezondheidszorg in het algemeen.

In de klas richt uw arts zijn studies op de onderwerpen anatomie, fysiologie, diagnose, pathologie, biochemie, neuromusculaire en orthopedische evaluatie, pediatrische en geriatrische zorg, microbiologie, voeding, immunologie, radiologie, filosofie en klinisch onderzoek. Hoewel dit misschien veel lijkt, wordt al deze informatie geassimileerd en getest voorafgaand aan de voortgang naar klinisch werk. Zodra de student zijn academische werk heeft voltooid, zal hij meestal een minimum van 1.000 uur besteden aan een campus kliniek onder leiding van een kliniek-arts. Gedurende deze tijd zal hij de technieken leren kennen voor het diagnosticeren en behandelen van cliënten in reële klinische situaties.

Tijdens de opleiding tot chiropractor worden ze getest aan de hand van een aantal verschillende evaluaties. Niet alleen is uw arts onderworpen aan evaluatie door hun chiropractisch college, ze moeten ook een reeks nationale examens afleggen. Chiropractici die in de Verenigde Staten werken, moeten een reeks van vier nationale examens hebben doorstaan die ze evalueren op hun kennis van de basiswetenschappen, klinische wetenschappen, fysiologische therapieën, diagnostische beeldvorming, case management en klinische competentie. Naast deze vereisten moet elke chiropractor na zijn afstuderen en het afronden van nationale examens gecertificeerd worden door zijn staatsexploitant.

De voltooiing van deze normen is niet het einde van de educatieve reis voor chiropractische artsen. Afhankelijk van de staat, is elke chiropractor verplicht om aanvullende goedgekeurde cursussen af te ronden op aangewezen tijdstippen na hun licentiestatus. Bijvoorbeeld, Wisconsin vereist een minimum van 40 uur van permanente educatie om de twee jaar na het afstuderen.


DUS HOE VERHOUDT DE SCHOLING VAN UW CHIROPRACTOR ZICH TOT ANDERE PROFESSIONALS IN DE GEZONDHEIDSZORG?

Na het lezen van de bovenstaande informatie, voel ik dat het veilig is om te zeggen dat uw chiropractische arts veel meer weet over uw gezondheid dan alleen het behandelen van uw rug. Om dit te begrijpen is het nuttig om het onderwijs van een chiropractor te vergelijken met andere leden van de gezondheidszorg gemeenschap. Omdat veel mensen bekend zijn met een arts, vergelijken we hun educatieve achtergrond met die van een chiropractische arts. Om te beginnen heeft de typische chiropractische student in totaal ongeveer 2419 uur academisch werk voltooid voordat klinische onderzoeken werden gestart. Ter vergelijking: de meeste medische studenten hebben ongeveer 2.047 uren studie voltooid. Verder, terwijl elke gezondheidszorg discipline zijn sterke punten heeft, ondergaan chiropractische studenten meer uren van studie op het gebied van anatomie, embryologie, fysiologie, biochemie, diagnose, röntgenstraling en orthopedie. Daarentegen hebben artsen meer lesuren gehad door de onderwerpen pathologie, psychologie en verloskunde te bestuderen.

Bij het analyseren van deze cijfers is het belangrijk om te begrijpen dat hoewel er verschillen zijn, elk van uw artsen een vergelijkbare basisopleiding heeft genoten en voltooid. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat elk van uw artsen (zelfs in dezelfde zorgdiscipline) over verschillende sterke punten beschikt om de zwakke punten van andere zorgverleners te compenseren en een andere benadering voor het helen van het lichaam te gebruiken. Uiteindelijk is het belangrijk om de chiropractor te vinden die uw behoeften begrijpt en de middelen heeft om u de meest geschikte zorg te bieden.

Bij Chiropractie Zoeterwoude helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Zoeterwoude
Dorpsstraat 22a
2381 EN Zoeterwoude-Dorp
0172-820210