Zoeterwoude-Dorp Chiropractic Office Helpt Whiplash

Zoeterwoude-Dorp, Chiropractie Helpt Bij Whiplash

Zoeterwoude-Dorp Chiropractic Office Helps Whiplash

Een van de meest voorkomende verwondingen die mensen oplopen bij een auto-ongeluk, is een whiplash. Wanneer een cliënt na een auto-ongeluk, een afspraak boekt om een chiropractor te bezoeken is het vaak om de pijn te behandelen die voortkomt uit een whiplash-blessure. Ontdek hoe onze chiropractie praktijk in Zoeterwoude-Dorp u kan helpen.


WAT IS WHIPLASH?

Whiplash is een term die in de medische wereld wordt gebruikt om een nekletsel te beschrijven dat optreedt als gevolg van een auto-ongeluk waarbij de auto van achteren geraakt wordt. Ook wel kop-staart botsing genoemd, het is het soort auto-ongeval dat het meeste voorkomt, en tevens het soort die bekend staat als de veroorzaker van whiplash. Als je van achteren geraakt wordt, zwiept het hoofd achterwaarts en dan naar voren, waardoor deze blessure ontstaat.


HOE WORDT WHIPLASH GEDIAGNOSTICEERD?

Wanneer u onze chiropractie praktijk in Zoeterwoude-Dorp bezoekt en u een whiplash vermoedt, wordt uw gehele ruggengraat beoordeeld om te bepalen of de klacht inderdaad vanuit de nek komt. Ze zullen zoeken naar gebieden met een slecht bewegingsbereik, spierspasmen, algemene zwakte en pijn. In de acute fase zult u waarschijnlijk niet in staat zijn om uw hoofd comfortabel te laten draaien en uw hoofd kan pijn doen. Uw chiropractor voelt ook rond uw nek en rug op zoek naar zachte plekken en stijfheid.


CHIROPRACTISCHE BEHANDELING BIJ WHIPLASH

Wanneer de whiplash nog steeds in de acute fase is, kan een chiropractor milde stretching, echografie en andere technieken gebruiken om de ontsteking te verminderen. U kunt ook worden geadviseerd om ijs aan te brengen om de zwelling te verminderen. Nadat de zwelling is gezakt en de pijn minder wordt, zal de behandeling veranderen in spinale manipulatie om de normale doorbloeding en beweging van uw nek te herstellen.
Niemand houdt van de gedachte om in een auto-ongeluk terecht te komen, maar we hebben helaas niet alles voor het zeggen. Als u vermoedt dat u een whiplash heeft, laat er dan zo snel mogelijk naar kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken bij een chiropractor van Chiropractie Zoeterwoude, wij zullen uw situatie beoordelen en uw letsel behandelen.

Bij Chiropractie Zoeterwoude staat ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Zoeterwoude
Dorpsstraat 22a
2381 EN Zoeterwoude-Dorp
0172-820210